La Biosthétique – hår og hud produkter af god kvalitet​

Frisørstuen i Støvring forhandler lækre produkter fra La Biosthetique. La Biosthetique er et helhedskoncept til frisøre, der hele tiden forsker i den nyeste videnskab, der bliver kun brugt de bedste virkestoffer, ingen dyreforsøg og alt er dermatologisk testet.


Vi forhandler hårpleje, hovedbundpleje til hovedbundsproblemer som tør hovednund, fedtet hovedbund, fugtig hovedbund,irreteret hovedbund, skæl og hårtab, men også lækre produkter til farvet, fint, tykt, langt, tørt, porøst ( ødelagt eller slidt ) hår.


Styling der passer præcist til dit behov. Solprodukter solprodukter til håret. Kom ind i salonen og hør nærmere og få den vejledning der passer præcist til dig.

La Biosthétique Paris tilbyder en omfattende serie af produkter til hår og hud. Fra hår- og hovedbundspleje over i styling, farve samt ansigts- og kropsplejeprodukter til make-up. Indholdsstoffer i bedste kvalitet er afstemt helt fint efter hinanden i vores produkter.

Der er kun 200 i Danmark, der forhandler La Biosthetique, og en af dem er vores Frisørstue i Støvring. Vi både sælger og giver behandlinger med produkterne

Behandlinger med produkter fra La Biosthétique

Produkterne virker meget specifikt, hvilket gør, at La Biosthétique-frisøren kan tilbyde løsninger til individuelle problemer og behov. 

Ved hjælp af specielle tester bestemmer frisøren hovedbundens, hårets og hudens beskaffenhed og vælger derpå det individuelt passende produkt​. Alle produkter udvikles i topmoderne laboratorier, uden dyreforsøg og i henhold til den nyeste videnskabelige viden. De er alle dermatologisk testet og dermed særdeles forenelige.

Køb eller få rådgivning om produkterne

Er du interesseret i at høre mere om La Biosthétique produkterne eller købe nogle til hjemmet? Vi har mange kunder fra områderne omkring Skørping, Svenstrup J og omegn. 

Kontakt os på telefon 98 37 33 00 

Vi behandler også vores kunder med produkterne.

​​

Åbningstider​

Mandag lukket​.

Tirsdag​

kl. 09.00 - 17.30​

Onsdag

kl. 09.00 - 17.30

Torsdag

kl. 09.00 - 17.30

Fredag

kl. 09.00 - 17.30

Lørdag

kl. 08.00 - 12.00

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Frisørstuen

CVR: 25003535

Adresseinformation

Grangårdscentret 17
9530 Støvring

Kontaktinformation